avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E corupere sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E corupere sau nu?

Buna,sunt cu o fata de 13 ani iar eu sunt major nu am intretinut nici-un act sexual pot face puscarie pentru ca sunt impreuna cu ea si parintii ei nu sunt deacord cu relatia asta?
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
razvanbn, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:41, 22 Martie 2014
15 ani este limita de varsta in cazuri de genul...si 18 ani daca in situatie se afla tutore sau profesor. actul sexual are o interpretare mult mai larga decat ocopulatie, etc. daca ar fi sa judec cazul, avand in vedere varsta fetei, as considera orice relatie cu tenta sexuala o corupere. ( am trei baieti, nu am fete...sa nu fiu considerat subiectiv).
Nu.
Daca nu ai intretinut relati sexuale cu persoana respectiva si nu ai abuzat de ea si poti dovedi acest lucru, atunci te vei alege cu cel mult un avertizment din partea autoritatilor si a prarintilor minorei.
nu am facut nimic cu ea doar vorbesc ne pupam si atat....si vb prin mesaje doar atat....
Nu raspundeti penal daca doar vorbiti cu ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu "corupere de minori"? Tehno Tehno Buna, am 17 ani si prietenul meu are 20. In urma cu cateva luni am intretinut cu el relatii sexuale, mentiomez ca am fost de acord si ca nu ma manipulat im ... (vezi toată discuția)
Speta drept penal crne crne daca doua persoane majore întrețin relații sexuale în prezența unui minor exista infracțiunea de corupție sexuală.dacă ulterior ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori SinghPetronela SinghPetronela Daca o fata de 17 ani intretine relatii intime in urma carora rezulta un copil, acesta poate fi acuzat de coruptie de minori din moment ce el are 19 ani? Daca ... (vezi toată discuția)