avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Afacere cu porcine de carne
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Afacere cu porcine de carne

In viitor, cu ajutorul parintilor si apropiatilor as dori sa-mi deschid propria afacere, cum ar fi o crescatorie de porci de carne. Insa nu stiu de ce studi si ce acte am nevoie pentru a putea infinta afacerea.Am citit multe informati pe net, dar nicaieri nu au fost precizate studile si actele necesare.
As dori niste informati si indrumari, ca-sa ma pot orienta din timp pe calea corespunzatoare.

Va multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:30, 25 Martie 2014
Trebuie sa deschideti o firma la Registrul comertului conform prevederilor OUG nr. 44/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare, sa inregistrati firma la fisc.
La inregistrarea firmei la RC veti completa niste declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile pentru ssm, psi, mediu, sanatate, sanatate veterinara, etc. Trebuie sa obtineti autorizatie de functionare de la Directia judeteana de sanatatea veterinara.
In mod normal ar trebui sa aveti studii din domeniul medicinei veterinare. Daca angajati medic veterinar, tehnician veterinar, etc., iar dvs sunteti doar administrator (dati declaratii in acest sens), nu aveti nevoie de studii din profil veterinar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea si comercializarea cozonacilor Valeriano Valeriano Buna ziua. De ce acte,autorizatii as avea nevoie pentru a produce acasa cozonaci,cake-uri,branzoici si in ce conditii le-as putea vinde? Multumesc. (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Norme si autorizatii pentru vanzarea in centre comerciale meri3 meri3 Buna ziua, Intentionez sa vand in supermarket-uri si centre comerciale produse alimentare care pot fi consumate in maxim 1 zi. Ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)