In viitor, cu ajutorul parintilor si apropiatilor as dori sa-mi deschid propria afacere, cum ar fi o crescatorie de porci de carne. Insa nu stiu de ce studi si ce acte am nevoie pentru a putea infinta afacerea.Am citit multe informati pe net, dar nicaieri nu au fost precizate studile si actele necesare.
As dori niste informati si indrumari, ca-sa ma pot orienta din timp pe calea corespunzatoare.
Trebuie sa deschideti o firma la Registrul comertului conform prevederilor OUG nr. 44/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare, sa inregistrati firma la fisc.
La inregistrarea firmei la RC veti completa niste declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile pentru ssm, psi, mediu, sanatate, sanatate veterinara, etc. Trebuie sa obtineti autorizatie de functionare de la Directia judeteana de sanatatea veterinara.
In mod normal ar trebui sa aveti studii din domeniul medicinei veterinare. Daca angajati medic veterinar, tehnician veterinar, etc., iar dvs sunteti doar administrator (dati declaratii in acest sens), nu aveti nevoie de studii din profil veterinar.