avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Norme si autorizatii pentru vanzarea in centre ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Norme si autorizatii pentru vanzarea in centre comerciale

Buna ziua,

Intentionez sa vand in supermarket-uri si centre comerciale produse alimentare care pot fi consumate in maxim 1 zi. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a desfasura aceasta activitate legal, si daca am nevoie neaparata de vreo autorizatie, care sunt pasii de urmat pentru a obtine aceasta autorizatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:52, 22 Martie 2014
Trebuie sa va deschideti o firma la Registrul comertului conform prevederilor OUG nr. 44/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare, aprobata prin Legea nr. 4/ 2014, sa inregistrati firma la fisc, sa inchiriati spatiu in moll si in centrele comerciale de la proprietarii acestora.
Prin infiintarea firmei, veti da declaratii pe propria raspundere, ca sunt indeplinite conditiile ssm, psi, sanitare, sanitar-veterianre, mediu, etc. pentru desfasurarea activitatii. O data cu Certificatul de inregistrare firma la RC, veti primi la solicitare si Certificate constatatoare pentru declaratiile date pe propria raspundere.
Veti fi controlat destul de des, de catre institutiile statului, in special Directia de sanatate publica si Directia sanitar veterinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)
Producerea si comercializarea cozonacilor Valeriano Valeriano Buna ziua. De ce acte,autorizatii as avea nevoie pentru a produce acasa cozonaci,cake-uri,branzoici si in ce conditii le-as putea vinde? Multumesc. (vezi toată discuția)
Conditii igienico-sanitare pentru un bar ContSters330987 ContSters330987 Ce conditii igienico- sanitare trebuiesc indeplinite pentru desfasurarea activitatii de bar ( 5630 cod caen) pentru a nu primi amenzi ? Unde gasesc regurile ... (vezi toată discuția)