avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua. Am fost in ccc pentru un an cu 85%din salariu iar din 25.02.2014 am revenit la serviciu si am optat pentru stimulul de insertie. In anul anterior nasterii am avut si alte venituri pe care nu le-am declarat la calcularea ccc. Mai pot face ceva? Se mai poate recalcula daca duc o fisa fiscala ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 21 Martie 2014
Incercati sa luati legatura cu AJPIS in raza careia aveti domiciliul sau cu ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS) la adresa de e-mail : anps@prestatiisociale.ro

Aceste doua institutii sunt in masura sa va ofere un raspuns complet si exact pentru situatia dvs, intrucat in legislatie nu este reglementata o astfel de situatie, decat dora faptul ca pentru calculul indemnizatiei pentru CCC se iau in considerare toate veniturile supuse impozitului pe venit.
In aceasta categorie intra: veniturile din salarii, veniturile din activitati independente si veniturile din activitati agricole asa cum sunt ele definite de Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil / venituri activitati agricole geoaanei geoaanei buna ziua. sunt insarcinata in 2 luni si ma confrunt cu urmatoarea situatie: de la inceputul anului 2014 platesc la bugetul de stat un impozit pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului BULINA1987 BULINA1987 As dori sa aflu daca pot beneficia de indemnizatia crestere copil in situatia in care locuiesc in Romania si pe tot parcursul anului 2013 am realizat venituri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu handicap emilianicolau emilianicolau In cazul copilului cu handicap ( certificat grav sever ) tatal este obligat sa isi ia o luna de concediu crestere copil in primul an de viata al copilului? ... (vezi toată discuția)