avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sechestru asigurator pe asociat srl ,cf.legii 64/1995
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sechestru asigurator pe asociat srl ,cf.legii 64/1995

Cum este posibil ca un adm.judiciar sa ceara fara sa constate sechestru asiguratordin averea sa asupra asociatului cu aport 0.03, botezandu-l administrator;este vorba de un srl cu 2 asociati, unul roman si altul italian care este asociat -administrator cu drepturi nelimitate si care detine restul partilor sociale;si pentru administrator s-a cerut acelasi lucru;din piesele dosarului reiese ca srl -debitoare nu s-a prezentat deloc in instanta;asociatul roman nu a fost director, cenzor nici administrator.Evorba de un fost srl cu asociat unic-italian care a cesionat partile italianului si romanului;era nevoie si de un roman .Ena,cu mari multumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Srl-debitoare cu raspundere personala art.137 d leg.64/95 Rog opinie specializata.Aduc in discutie un SRL cu 2 asociati din srl cu asociat unic.Poate administratorul judiciar,respectiv adm.financiara cere sechestru ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate primar ales clarias clarias Buna seara,am fost ales primar la alegerile din 10 iunie si am doua probleme: 1.sunt titularul unei intreprinderi familiale; puteti sa-mi spuneti daca pot fi ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl prin aport in natura - imobil din italia firsd firsd Am urmatoarea situatie pentru care va solicit ajutorul: Exista un SRL cu asociat unic (A) cu capital social 200 ron. Acesta (A) doreste sa detina in mod ... (vezi toată discuția)