avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum renunti la un ONG facut impreuna alti oameni
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum renunti la un ONG facut impreuna alti oameni

Cum as putea iesi dintr-un ONG pe care l-am facut impreuna cu alti oameni?

Cu Stima,
Alex
In primul rand trebuie sa vedeti ce spune statutul ONG-ului, cu privire la drepturile si obligatiile membrilor asociati.
In functie de cele stipulate in cuprinsul acestuia, cred, puteti incepe procedura de retragere.
alextuturiga a scris:

Cum as putea iesi dintr-un ONG pe care l-am facut impreuna cu alti oameni?

Cu Stima,
Alex

Depuneti cerere de retragere din ONG.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot si sotie membrii fondatori si cu functii de conducere la ong iacobdragomir iacobdragomir Sotul si sotia pot face parte dintr-o asociatie, adica pot fi membrii fondatori si pot ocupa functiile de presedinte si vicepresedinte? (vezi toată discuția)
Consiliu director , adunare generala , presedinte la o asociatie non-profit Adryan.D Adryan.D Zilele acestea m-am documentat si mai bine si aici pe site-u dar si pe google si sunt oarecum nelamurit de aceea pun intrebarea pentru a ma lamuri foarte ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala ong amalia_cojocaru amalia_cojocaru Buna ziua, am o mare nelamurire. Am infiintat acum cativa ani, in 2007, un ONG in judetul Gorj in orasul natal, de care nu m-am putut ocupa tocmai petru ca ... (vezi toată discuția)