avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere false si masina neinmatriculata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere false si masina neinmatriculata

am si eu o intrebare . pe data de 24 am fost prins conducand o masina neinmatriculata si cu numere provizorii false.. eu nu am mai avut nici un atecedent penal sau puncte la permis fiind primea mea abatere .. insa in mai abia fac 1 an de vechime la permis.. intrebarea mea este : ce pedeapsa pot primi? adic permisul meu va fi anulat sau suspendat? mai ales ca acucm sa schimbat codul penal si nu stiu ...
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:02, 8 Aprilie 2014
M.am exprimat gresit... da eu am condus dar nu zic ... deci nu ma pot astepta in nici un fel la alea 3 luni maxim de suspendare... nu am mai avut nici un antecedent penal si poate procurorul isi va dea seama ca nu am avut intentia decat sa o repar si sa o las in parcare pana o vand :d
In conditiile descrise (autoturism neinmatriculat, numere provizorii false) nu aveati voie sa circulati cu autoturismul nici macar un metru. La atelierul de reparatii puteati s-o duceti fie pe platforma, fie tractata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere false cu masina neinmatriculata nciuncanu nciuncanu buna ziua am condus o masina adusa de dincolo si mi au expirat nr si am pus alte nr rosi de pe alta masina a mea dar expirate si ma oprit politia si mi a facut ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)