avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificatul de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificatul de mostenitor

Buna ziua ,pe certificatul de mostenitor suntem trecuti 10 mostenitori, mama si fii , iar masa succesorala se compune din mai multe bunuri imobile ( terenuri )
spuneti-mi va rog, pot sa vand terenul care mi-ar apartine mie cu acordul fratilor bineinteles . Ce trebuie ei sa faca si ce trebuie sa fac eu
Dintre frati 4 sunt plecati in Italia
Va multumesc anticipat
Puteti vinde oricare din terenuri, cu conditia sa semneze actul de vanzare-cumparare toti mostenitorii. Cei plecati pot da procura de vanzare oricarei persoane . Ceea ce ramane nevandut din mostenire se imparte egal la toti mostenitorii. Banii obtinuti din vanzare se impart intre toti mostenitorii. Daca nu ati facut partaj scris notarial sau prin instanta va aflati in indiviziune pana la vanzarea ultimului teren si toti aveti drepturi egale..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare titlu de mostenitor ada.armina ada.armina Buna seara,am si eu o problema.Detin 1/4 din proprietatea care a apartinut bunicilor din partea mamei(care a decedat de ceva ani).Celelalte 3/4 sunt detinute ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral cu vanzaare DanielAl DanielAl Am de rezolvat următoarele obiective: I. Partajul unor terenuri, în bună înţelegere, între 5 moştenitori fraţi|/surori din care 4 în viaţă şi 3 ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)