avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie a procesului verbal pentru contraventie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie a procesului verbal pentru contraventie rutiera

Bună ziua.intrebarea mea este dacă pot sa contest un p.v. Întocmit în urma unei contravenții de circulație soldata cu pagube materiale.mentionez ca în proces nu se specifica faptul ca pot depune contestație și nici organul unde se poate depune aceasta.nu este specificata nici firma de asigurare,s a trecut o alta ora pentru producerea accidentului decât cea reala,iar p.v.nu s a scris în prezenta mea,ci cu 30 de minute mai devreme.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
ContSters317333, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters317333 , utilizator 21:38, 21 Martie 2014
denisamadalina a scris:

p.v.nu s a scris în prezenta mea,ci cu 30 de minute mai devreme.

Cum au avut agentii de circulatie premonitia ca dv veti circula pe respectivul tronson de drum public la interval de 30 de minute dupa constatarea contraventiei si incheierea P|V contraventie ?
Puteti formula plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constata si consemnata contraventia
Nu au avut nicio premoniție...poate am formulat greșit...agenții au venit la locul accidentului și ne au spus ca putem rezolva pe cale amiabila, fiindcă daunele erau minore,nu s au identificat martori...mi s a cerut o copie de pe asigurarea RCA și ni s a spus sa mergem liniștiți acasa.dp cca o ora am fost sunat de către celalalt șofer, sa ma prezint la politie cu documentele. procesul verbal era deja făcut ,el probabil a dat o declarație, i s a făcut în acest timp etilotestul....nu am idee.e prima data când am astfel de probleme și vroiam doar sa știu dacă s a procedat corect având în vedere ca hotărâsem de comun acord sa se încheie pe cale amiabila acest incident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat accident usor, nu am dat acceptul de despagubire pe rca ul meu imb imb buna ziua, am avut un accident usor pe o artera cu 2 benzi pe sens. aveam masina parcata pe banda 1. cand am vrut sa plec m-am asigurat - nu venea nimeni din ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională: se poate cere instanței să constate că a fost culpă comună într-un accident de circulație? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Un prieten vrea sa faca plangere impotriva unui p.v. de contraventie (accident de circulatie, ... (vezi toată discuția)
Ieri am avut un mic accident soldat cu aripa îndoită,a fost ... Mariusnitoii Mariusnitoii Ieri am avut un mic accident soldat cu aripa îndoită,a fost vina mea,am hotărât să facem amiabila,am făcut-o iar cel de la asigurari ia înmânat ... (vezi toată discuția)