Vreau sa ma lamuriti,va rog.As vrea sa imi iau o masina sa fac taximetrie.Presupun ca trebuie sa imi deschid IF,si voi angaja doi soferi.Dar ca sa deschid firma pe numele meu,imi cere cumva permis de conducere?MULTUMESC!
trebuie sa faceti societate ca sa puteti angaja insa nu e asa de simplu sa faceti taximetrie.
in primul rand ca licentele s-au dat deja si nu se mai dau din cate stiu eu.
singura posibilitate este sa preluati o societate sau sa gasiti o licenta.
atentie ca masina ce o bagati pe taxi nu trebuie sa fie mai veche de 5 ani.
dvs nu va trebuie permis ca sa aveti societate taxi insa pe langa angajati mai trebuie sa aveti sau sa faceti dvs curs de manager transport si curs de protectia muncii.
trebuie sa faceti si calcule deoarece trebuie sa platiti redeventa la primarie, asigurarea rca la taxi este in jur de 1200 lei pe an, mai trebuie contabil platit lunar, impozitul pe venit de 3% la 3 luni, statia si comenzile dispecerului, cartile de munca la cei 2 soferi , metrologia o data pe an, agreerea taxi o data pe an, asigurarea de persoane plus cheltuielile masinii (reparatii, revizii) si......parca atat.
Autorizatie taxi pf
Carco
Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta!
VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)