avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impiedicarea desfasurari activitatii profesionale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impiedicarea desfasurari activitatii profesionale

Mi-ati putea spune daca constituie infractiune "Impiedicarea desfasurari activitatii profesionale" ? daca exista ceva articol in acest sens?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan19888 , utilizator 17:25, 10 Martie 2023
Incercati sa detaliati situatia de fapt.
Am 2 masini cu licenta de taxi iar de 2 zile una dintre masini a primit "embargou" (Nu mai primeste comenzi si aplicatia firmei e blocata ) pe 5 zile pentru ca soferul ar fi folosit statia de emisie receptie cu un alt coleg pe un subiect care nu are treaba cu taximetria :)

* intre firma mea si dispecerat exista un contract de dispecerat insa nu sunt trecute astfel de "sanctiuni" .... sau anunite interdictii de comunicare..

Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Incercati sa detaliati situatia de fapt.

Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
Stefan19888, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara carcotashul carcotashul Buna ziua, Detin o masina cu licenta taxi si am un contract de colaborare cu o firmă care imi furnizeaza comenzi, toate bună si frumoase pana aici. Problema ... (vezi toată discuția)
Se considera transport de persoane? fserbu fserbu Buna ziua, Daca pe traseul meu catre birou, iau un coleg cu care impart costurile combustibilului, intra in incidenta legii de transport persoane ... (vezi toată discuția)
Rovinieta pe taxi leorot leorot supun atentiei dvs urmatoarea speta: o masina pe taxi, care in principiu circula mai mult in interiorul orasului, are o cursa de exterior, in afara orasului. ... (vezi toată discuția)