avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire, amenintare si ingradirea dreptului la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire, amenintare si ingradirea dreptului la munca

buna ziua. problema mea e pe cat de lunga pe atat de complicata. pe scurt, sotia mea lucreaza ca dispecer la o firma de taximetrie din ramnicu valcea. acum cateva saptamani, unul dintre taximetristi care este si mana dreapta a patronului firmei de taximetrie, a inceput sa-i faca avansuri sexuale sotiei. fiind refuzat foarte clar de cateva ori acesta a inceput sa o ameninte ca o sa o dea afara din firma. in ultima saptamana a inceput sa faca tot felul de sesizari cum ca sotia nu isi face bine treaba, lucru complet neadevarat. in dispeceratul firmei exista camere de supraveghere care pot demonstra toate acestea. de vreo doua saptamani lucram si eu ca taximetrist la o firma care lucreaza sub brandul firmei "mama". proprietarul masinii pe care lucram m-a anuntat acum cateva zile ca nu mai pot lucra pe masina lui pentru ca a fost amenintat de respectivul taximetrist cu politia daca ma mai tine la firma. am incercat sa ma angajez pe alte masini dar am primit de la proprietarii masinilor acelasi rspuns: ca nu ma pot angaja pentru ca au fost amenintati. in randul taximetristilor se lauda si este cunoscut ca un apropiat al unor politisti. ce sa fac? am ajuns la capatul rabdarii. va multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 01:25, 20 Octombrie 2012
dacă dețineți probe, o plângere la parchetul d.p.l. judecătoria locală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier mircean06 mircean06 Buna ziua. Azi am avut accident in care a fost implicat si un taximetrist. Eu am fost de vina, deoarece nu am semnalizat. Taximetristul m-a amenintat ca ma da ... (vezi toată discuția)
Rovinieta pe taxi leorot leorot supun atentiei dvs urmatoarea speta: o masina pe taxi, care in principiu circula mai mult in interiorul orasului, are o cursa de exterior, in afara orasului. ... (vezi toată discuția)
Daune morale accident BogdanClaudiu BogdanClaudiu Buna Ziua, in decursul saptamani trecute am fost implicat intr-un accident in afara orasului Buzau in drum spre o localitate din afara judetului soldat doar ... (vezi toată discuția)