avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda anulata in instanta, dar primesc notificare de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda anulata in instanta, dar primesc notificare de plata

Buna seara,
Anul trecut am primit o amenda contraventionala, ce a fost inlocuita in instanta cu avertisment. Sentinta a fost comunicata la inceputul lunii decembrie si nu a fost atacata, dar acum cateva zile am primit o notificare de plata de la primarie pt a plati acea amenda.
Ce este de facut?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 21 Martie 2014
Obtineti sentinta legalizata(SAU CERTIFICAT DE GREFA CU SOLUTIA DACA SENTINTA NU A FOST COMUNICATA) si comunicati-o catre primarie.
Va prezentati la primarie si depuneti copie dupa hotararea instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie. proces verbal. amenda contravetionala undita undita Hotărâre judecătorească amenda contravențională Buna ziua anul trecut în martie am primit un p.v. cu o amendă contravențională art4 lit a ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi schimb permisul in anglia daca nu a venit hotararea judecatoreasca a ultimului proces ! alyndizzy alyndizzy Buna seara ! In Septembrie anul trecut am recuperat permisul de conducere cu un certificat de grefa. Pe 22 Martie 2016 am fost chemat in instanta unde la ... (vezi toată discuția)
Instiintare de executare silita trimisa de ditl insa amenda anulata in instanta SimonaI SimonaI Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care instanta a admis cererea de anulare a procesului verbal ce a stat la baza unei amenzi ... (vezi toată discuția)