avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari

In urma cu ceva timp am primit de la un cunoscut, numeroase amenintari, cum ca ma distruge, ca ma omoara, ca ma bate etc. etc./ aceste amenintari au fost via FB(site-ul de socializare). Conversatia este salvata. Reprezinta ceva in cazul in care vreau sa fac o plangere de exemplu ? Ce se poate intampla cu respectivul ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:53, 21 Martie 2014
Daca amenintarile v-au creat o temere mare se poate face plangere penala.
Dupa aceea ramane de vazut ceea ce se va mai intampla...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu acuzati false ca ar fi fost violata? precious007 precious007 Buna seara Am nevoie de o informatie rapida daca se poate sa stiu cum sa procedez. Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu ... (vezi toată discuția)
Amenintare danmdll danmdll Buna ziua, Dacă am fost amenințat, înjurat si eu am reușit să inregistrez audio tot, am 5 martori, am sanse să castig un proces? Va rog sa imi spuneți ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea si abuzuri intr-o comunitate online BEva87 BEva87 Buna seara! De cativa ani sunt membra unei comunitati virtuale de tip real-time chat din Romania. Fac din start precizarea ca acest chat este unul privat, ... (vezi toată discuția)