PENTRU YNOCENTTA: Am scris de multe ori, nu numai pe acest Forum, chiar si în mass-media, că din dec. 2012, de când au venit acele aberatii de facturi de 1414 lei pentru căldura de la CET, absolut nimeni abilitat (A.P. 71, C.E.T., Autorităti-cele care erau cam obligate să rezolve cumva cazul, cum s-a făcut în alte orase) n-a făcut nici măcar o anchetă (o făcusem noi, si, vai, ce de eludări de legi am găsit în activitatea acelui pseudo-presedinte, nenumit sau ales legal timp de 4 ani !), ce să mai zic de rezolvarea cazului. Numai la A.P. am vreo 6 contestatii (mi s-a răspuns doar la una, si aceea cu promisiuni si jurăminte din partea actualei presedinte precum că dacă se va termina Expertiza Contabilă, va FACE TOTUL PENTRU REZOLVAREA CAZULUI). Din 30.01.2014 e gata Expertiza Contabilă, dar presedinta si ceilalti membri din Comitetul Executiv (am uitat să specific că si eu sunt mebru în C.E. din 6.04.2013, ceea ce e mai grav pt. atitudinea lor) mă minteau că nu e gata, că mai e putin. M-am hotărât să merg direct la sursă, la Expertul Contabil care a efectuat-o, i mi-a spus totul.
CUI SÃ NE MAI ADRESÃM, CÃ NU AVEM SUCCES NICI LA PRIMAR, CARE ... NE TRIMITE LA PLIMBARE, CÃ SÃ NE DESCURCÃM SINGURI, CÃ N-ARE CE SÃ NE FACÃ (art. 52, 53 si 55 din legea 230/2007 chiar arată că sunt în atributiile primăriilor cel putin controlul A.P.) ?
Dacă nici principala autoritate nu actionează, normal că si cei de la A.P. se fac că plouă, dar nici ei nu-si stiu atributiile, că nu trebuie să discrimineze niciun proprietar, si că, în urma oricărei contestatii, trebuie să dea răspuns documentat, în maxim 7 zile ... dar legea e pt. fraieri. Nu mai zic că trebuiau să sesizeze ei autoritătile în caz de constatare a unui abuz asupra unor proprietari (presedinta recunoaste în scris că avem dreptate, că s-a gresit, dar ...).
PENTRU DOAMNA AVOCAT GERBERGA: Citez ce ati spus dvs..:
Avocatul care detine expertiza nu are nicio obligatie fata de dvs sa va dea acest act, ci doar celui care l-a angajat (daca ar proceda altfel ar fi pasibil de sanctiuni profesionale si ar incalca confidentialitatea contractuala). Dvs aveti drepturi doar in raport de Asociatie, aceasta avand obligatii legale fata de dvs (cum este si cea de a va da acces la actele solicitate).
Dar ce facem în cazul în care eu sunt MEMBRU al Comitetului Executiv (cel putin, oficial, acum câteva luni semnam deciziile luate în C.E., legal n-aveau cum săƒ măƒ fi dat oficial afarăƒ, doar pt. faptul căƒ am alte opinii nu e posibil) S™i nici în cazul ăsta nu vor săƒ-mi arate actele cerute ?
Eu cred căƒ, fiind unul dintre angajatori, am dreptul săƒ cer orice document al A.P. !
ÎŽn acest caz, ce pot săƒ le fac legal celor de la A.P., dar si avocatului, care stie căƒ sunt mebru în C.E., dar refuzăƒ chiar violent săƒ-mi dea săƒ fac copii de pe acele acte, am nevoie urgent la rezolvarea pe cont propriu al cazului, pt. căƒ penalizările curg aiurea, le vor plăƒti ei dacăƒ nu se grăƒbesc.
Luni vreau să am o actiune mai hotărâtă contra celor de la A.P. 71, dar nu stiu exact ce să le cer, ca ultimatum, pe urmă să începem plângerea penală.
ACUM AM ALTÃ BOMBÃ: eu, din diferite motive, m-am debransat prin 2012 de la conducta de gaze de la DISTRIGAZ, acum neavând deloc gaze, gătind la mama sau la curent. Văzând lista afisată la avizier, m-am uitat ceva mai atent, si din câteva calcule, am observat ceva care cred că e ultima greseala a celor de la A.P.:
ERAM TRECUT LA PLATA GAZELOR, LAOLALTÃ CU O ALTÃ FAMILIE, CARE ERA ÎNCÃ BRANSATÃ !!! Asta chiar că mi-a venit mănusă, am acum motiv să le zic mai multe, dar sfătuiti-mă cum să-i abordez, să fiu mai eficient, să-i sperii si mai rău că m-au fraudat. Acum trebuie s-o fac si pe contabilul, să văd dacă nu au mai făcut gafe de-astea. NE-AM SÃTURAT DE INCOMPETENTI SI INDOLENTI !
Cititi paginile de aici, pt. a fi mai în temăƒ cu acest caz incredibil, rar întâlnit (avem mai multe dovezi de ilegalităti ale fostilor asa-zis sefi):
[ link extern ]
SI AICI, MAI GRAVE:
[ link extern ]
P.S. Deja în alte locuri din tară au început să se implice serios si autoritătile pentru a face dreptate celor jecmăniti, dar în Brăila, nu si nu (art.55 din Legea 230/2007 obligă si CLM Brăila, măcar să ancheteze cazul):
Primele sanctiuni pentru facturile umflate la încălzire.
[ link extern ]
Întâlnire de gradul zero ! Aberatiile din facturile la încălzire, analizate de autorităti.
[ link extern ]
Aberatiile din facturile la încăzire, finalizate cu amenzi.
[ link extern ]
"Multi ieseni nu stiu ce cantitate de căldură plătesc"
[ link extern ]
Situatie de infarct pentru iesenii care locuiesc la bloc ! Cei mai multi vor rămâne fără bani din cauza asta !
[ link extern ]
Numai aici nu se vrea rezolvarea, care e clară si simplă, fără comentarii ! Oare ce interese sunt să ajungem să ne îmbolnăvim, alergând de colo-colo să demonstrăm acel abuz material care ne afectează, cu toate că era obligatia autoritătilor să ia măsuri la timp ?