avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru contestatie executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru contestatie executare silita

buna ziua Am primit de la un BEJ o instiintare de executare silita ,am depus o contestatie in termen legal la executare dar nu am timbrat-o.Valoarea totala a executarii este de 450lei +450 onorariul executorului. Care este taxa ce trebuie depusa ? Am inteles ca trebuie depusa o cautiune .Cine ma anunta cand trebuie sa depun aceasta cautiune?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:58, 26 Martie 2014
Doar daca ati cerut si suspendarea executarii veti plati si cautiune, daca doar ati contestat, veti plati doar taxa de timbru, insa executarea va continua daca nu cereti si suspendarea executarii.
Veti primi acasa o comunicare prin care instanta va pune in vedere sa platiti si cat sub sanctiunea anularii cererii..
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita Laura Stamate Laura Stamate Am depus o contestatie la executare. Am formulat contestatia din partea contestatorului si a intimatului BEJ. Am contestat caracterul opozabil al datoriei si ... (vezi toată discuția)
Executare silita dintr-o eroare a creditorului joncreanga joncreanga Va salut. Am o problema legata de o executare silita referitor la un credit bancar. Avand intarzieri la plata ratelor, dupa mai multe discutii si solicitari ... (vezi toată discuția)
Acte pentru contestare executare silita Gabriela83 Gabriela83 Ce acte sunt necesare pentru contestarea unei decizii de executare silita in cazul prescrierii unei datorii? Care este procedura in aceasta situatie, ... (vezi toată discuția)