avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sanctiune pentru spionat telefonul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sanctiune pentru spionat telefonul

sotul meu mi-a instalat pe telefon un program de spionat.Vreau sa va intreb ,cum se pedepseste acest lucru? multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: Daciana245 , utilizator 07:05, 15 Noiembrie 2024
buna seara.legea respectiva nu este corecta
spre exemplu am dubii de adulter din partea paetenerului de viata,ce ar trebui sa fac daca legea nu imi permite sa o fac pe micul spion???????.....va rog raspuns
Google profesorul de spioni, povestea s-a sfarsit cu un mare fas.
adica
"Profesorul de spioni" a fost tam-tam in presa, cu unul care vindea soft de spionat telefoanele. S-a sfarsit cu un mare fas inseamna ca nu a fost nimeni aspru pedepsit pentru asta.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
tgeorgescu, utilizator
Buna ziua!
Cu acelasi subiect si eu...am descoperit intamplator tel care ma inreg pe voice recorder, eu nu lucrez si stau acasa, sunt in caut de munca, toata perioada asta nu am facut nimic compromitator...noi suntem in It, cu 3 luni in urma mi a ascult dicsutiile si cu parintii mei in Ro si le am descoperit ireg..am vz si ceva ca o captura mica pe ecran ca o poza din casa dar nu am avut acces sa intru, dar cred ca mi a pus si video..am discutat frum cu el sa mi spuna de ce a facut asta...a zis ca ma inreg de f mult timp si de la certurile din trecut. nefiind vorba de infidelitati..noi de 1 an si jumatate incercam sa fc un copil...mi a reprosat ca eu as fi vinovata...eu avand ipotiroidism facut de la stres...am aj la concluzia ca vom divorta si fiecare pe drumul lui, m ar putea ajuta in divort o astfel de proba?

Alte discuții în legătură

Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani ContSters324705 ContSters324705 buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)