avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare din corpul de rezerva al functionarilor ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare din corpul de rezerva al functionarilor publici

buna ziua .ma numesc bianca si ma aflu in corpul de rezerva al functionarilor publici.as dori sa particip la o testare pt. functia publica temporar vacanta de consilier principal la o alta institutie decat la cea in care am fost angajata si as dorii sa stiu daca pe perioada aceasta de aproximativ 1 an o sa am statut de functionar public.dupa terminarea perioadei o sa intru din nou in corpul de rezerva?

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Statutul de cadru didactic cu catedra rezervata = contract de munca suspendat? adriana_me adriana_me Un cadru didactic de la o scoala generala a desfasurat in ultimii 7 ani activitati in alte institutii publice care nu au legatura cu activitatea didactica. ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de pensie de urmas? anazisu anazisu buna ziua. ma numesc ana zisu , am 75 de ani si sunt pensionar c.a.p. in anul 2003 sotul meu care era pensionar de stat a decedat. eu aveam pensia mai mica ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unui functionar din cadrul primariei BETYSOMAR BETYSOMAR buna ziua, la ce institutii ale statului pot face o reclamatie pentru un functionar din cadrul primariei , care tine un dosar ascuns (pe diverse motive), ... (vezi toată discuția)