avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie impotriva unui functionar din cadrul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie impotriva unui functionar din cadrul primariei

buna ziua,
la ce institutii ale statului pot face o reclamatie pentru un functionar din cadrul primariei , care tine un dosar ascuns (pe diverse motive), pentru eliberarea autorizatiei de constructie si receptia finala a lucrarii, (avand toate autorizatiile) ?

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:25, 19 August 2014
Prefectura, este institutia abilitata de control a activitatilor primariei.
Poate ininte de Prefectura sa faceti o sesizare la Primar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa in recurs? georgemercioiu georgemercioiu acum doi ani cand mi s-a expirat autorizatia de constructie am fost in termenul legal si am anuntat la impozite si taxe incheierea lucrarilor. dupa cateva zile ... (vezi toată discuția)
Angajare din corpul de rezerva al functionarilor publici moldovanbianca moldovanbianca buna ziua .ma numesc bianca si ma aflu in corpul de rezerva al functionarilor publici.as dori sa particip la o testare pt. functia publica temporar vacanta de ... (vezi toată discuția)
Statutul de cadru didactic cu catedra rezervata = contract de munca suspendat? adriana_me adriana_me Un cadru didactic de la o scoala generala a desfasurat in ultimii 7 ani activitati in alte institutii publice care nu au legatura cu activitatea didactica. ... (vezi toată discuția)