acum doi ani cand mi s-a expirat autorizatia de constructie am fost in termenul legal si am anuntat la impozite si taxe incheierea lucrarilor. dupa cateva zile cand am fost sa platesc impozitul am primit vestea sa zic asa ca am de platit din urma cu 5 ani impozit ca as fi avut acoperisul pus. am dat in judecata directia de impozite si taxe trimis de la tribunal expert care a facut expertiza si concluzia expertului a fost sa mi se ia impozit de la data terminarii autoriz de constructie si cu toate probele in favoarea mea am pierdut procesul . acum a ramas sa fac recurs.intrebarea este am vreo sansa? cum e posibil sa le dea castig de cauza celor de la taxe si impozite? :.
[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
Declarati apel impotriva hotararii, audiati martori care sa declare anul terminarii constructiei. In orice caz trebuia sa prelungiti valabilitatea autorizatiei daca nu era gata lucrarea .
Am avut prelungire de autorizarie de constructie am facut receptia la casa in anul 2013 au venit de la primarie totul ok pana am ajuns la ghiseul de la impozite unde s-a stricat totul.