Am lucrat in combinat, la Galati vreme de 20 ani.In anul 2000 am plecat din tara , la munca si am ramas acolo.Cartea de munca mi-a ramas la Sidex, dar cei de acolo spun ca nu o gasesc.
Intrebare
Unde as putea sa obtin o dublura a cartii de munca?Am nevoie de cartea de munca ptr pensionare.
Am dat telefon la Inspectoratul teritorial de munca Galati , dar acestia spun ca Sidexul nu a transmis niciodata cartile de munca la dansii
Solicitati in scris, cu nr. de inregistrare/ data sa va elibereze carnetul de munca si adeverinta conform anexei 14 din Legea pensiilor publice nr. 263/ 2010, in vederea pensionarii.
Trebuie sa primiti raspuns in scris de la angajator, in care sa se mentioneze unde se regaseste/ ce s-a facut cu carnetul dvs. de munca.
Carnetele de munca, dosarele de personal, statele de plata nu pot fi distruse, au regim de pastrare/ arhivare.
Nu puteti obtine dublura de pe carnetul de munca.
Iesire la pensie
yo4bzc
Buna ziua!!!!Ma numesc IATAN DORIN din GL nascusint la 4.10.1956;Am lucrat in SIDEX din noiermbrie 1077 pana in septembrie 2002 cand am iesit cu ORDONANTA din ... (vezi toată discuția)