avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raportul biroului de credit, proba in instanta?
Discuție deschisă în Executare silită

Raportul biroului de credit, proba in instanta?

Buna seara ! Vreau sa depun o contestatie la executare silita pentru o datorie care s-a prescris . Va rog sa-mi spuneti Raportul biroului de credit in care este mentionata ultima plata catre creditor poate fi acceptata ca mijloc de proba in instanta ? Acesta fiind singura proba prin care pot demonstra ca accea datorie s-a prescris.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:27, 24 Martie 2014
Pe ce va bazati cand spuneti ca datoria s-a prescris? Informatiile din biroul de credit referitoare la situatia dvs. nu au relevanta in acest context.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru contestare executare silita Gabriela83 Gabriela83 Ce acte sunt necesare pentru contestarea unei decizii de executare silita in cazul prescrierii unei datorii? Care este procedura in aceasta situatie, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit ancaho ancaho Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a ... (vezi toată discuția)