avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,am facut un credit in 2008 am platit o perioada,apoi am ramas fara servici si nu am mai platit.Acum am primit o hotarere judecatoreasca de executare silita.As dori sa stiu daca s-a prescris datoria,ultima rata catre banca am achitat-o acum 7 ani si jumatate !
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:10, 11 Februarie 2016
Datoria nu se prescrie niciodată. Ceea ce se prescrie este dreptul lor la executare silită.
S-a prescris sigur dreptul la executare silită a fiecărei rate scadente acum mai bine de 3 ani. Pe ce perioadă a fost creditul?
Aveți dreptul de a formula contestație la executare dacă ar fi vorba de intervenția instituției prescripției.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
era un card de credit ,am luat 3000 de ron.
Atunci este prescris dreptul lor la executare, un card de credit se face pe o perioadă de 1 an.
Cu siguranta dreptul lor de a solicita executarea silita s-a prescris, dar acest lucru trebuie mentionat de catre debitor in contestatia la executare silita. Tineti cont de faptul ca aveti dreptul de a depune contestatie in 15 zile de cand ati luat la cunostinta de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie prescrisa? lari77 lari77 Buna ziua! Am aflat acum de o poprire pe conturi de la o firma de recuperari! Mentionez k la creditul care a fost vandut firmei de recuperari nu am mai platit ... (vezi toată discuția)
Creditul ipotecar se prescrie? mimi03 mimi03 Buna!Daca am luat un credit ipotecar sa cumpar un apartament, pe care ulterior nu l-am mai putut plati.Banca a recurs la executare silita dar dupa termenul ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)