avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu de intermediar !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu de intermediar !

Bună seara !
De curând am achiziționat o mașină pe care am cumpărato de la un intermediar care nu a transcriso pe el sau sa o ia în evidenta fiscala la primărie !
Eu mașina am transcriso pe mine , dar cu toate astea mă interesează dacă intermediarul poate cere restituirea timbrului de mediu !
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 06:54, 24 Martie 2014
Are dreptul la restituirea taxei doar persoana care a achitat taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare inmatriculare masina alexandru8 alexandru8 Buna ziua. Am si eu o mica problema, recent am cumparat o masina, printr-un intermediar acesta mi-a dat toate actele inclusiv financiaru propietarului de la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru mediu auto remimihai remimihai Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema ma intereseaza daca se mai poate recupera taxa de mediu care am platito la o masina care am cumparato din ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu mitica665 mitica665 Va salut cu respect si le multumest celor care ma poate ajuta si pe mine in legatura cu taxa de mediu.Am cumparat o masina la inceputul lui Ianuarie nu stiam ... (vezi toată discuția)