avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto fara avocat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto fara avocat

pot recupera taxa auto fara ajutorul unui avocat?:(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:23, 23 Martie 2014
Daca aveti cunostinte juridice de ce nu?

Daca nu aveti puteti apela la un avocat sau urmati o facultate de profil, va veti recupera taxa dupa ce intrati in barou.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pentru a deveni avocat? Elena14 Elena14 Buna,sunt Elena si am 14 ani.Eu vreau sa ajung avocata si m-ar interesa la ce profil ar trebuii sa dau la liceu pentru a putea ajunge avocata.Multumesc! (vezi toată discuția)
Doresc sa devin avocat sau consilier juridic anadascalu21 anadascalu21 Buna ziua. Am terminat facultatea SNSPA in 2007, administratie publica, si as dori sa fac facultatea de Drept la Universitate, se poate sa fac doar un an sau ... (vezi toată discuția)
Ref.consultatii juridice la domiciliu maria tofan maria tofan Sunt licentiata in drept (bobocel) dar mi-as dori sa acord consultatii juridice la domiciliu.De exp. sa intocmesc cereri de chemare in judecata, intampinari, ... (vezi toată discuția)