avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract comodat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract comodat

Pentru a putea trece anumite cheltuieli cu masina proprietate personala pe PFA este necesar sa fac un contract de comodat. Acesta trebuie vizat sau inregistrat la ANAF sau la alta institutie?
Unde as putea gasi un model de contract?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:39, 25 Martie 2014
Da, este necesar contract de comodat (nu trebuie inregistrat neaparat la anaf sau facut de notar). Model in Documente utile, dreapta jos ...aici unde priviti acum!
Comodatul trebuie facut la notariat (aprox.180 lei),o copie la unitatea terit.fiscala la dosar si una la IMPOZITE SI TAXE alaturi de o cerere(formular tipizat) ptr.deducerea impozitului auto.
SfedeaDan a scris:
Comodatul trebuie facut la notariat

Unde scrie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri dupa infiintare pfa clauuudiu clauuudiu Buna, Acum cateva zile am depus actele pentru infiintarea unui PFA si astept sa-mi vina certificatul de inregistrare. (Cod CAEN: 6202 - consultanta ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Mademoiselle Mademoiselle As vrea sa stiu daca incheierea unui contract de comodat intre 2 persoane fizice este legal sau trebuie inregistrat la notariat....Contractul de comodat imi ... (vezi toată discuția)