Buna ziua.va rog sa mi da ti si mie un sfat in problema p care am avuto ieri cu plecarea din italia catre romania cu buletinul expirat de 5 zile.am intalnit urmatoarea problema.am contactat o firma din focsani si am facut rezervare pentru un bilet.pe data de 23 03.am ajuns la firma respectiva din roma si la ora 10 era plecarea.dupa ce am plecat la aproximativ 2 ore d mers cu autocarul soferii ne au cerut buletinele , dupa 5 min a venit un sofer si mi a spus ca am buletinul expirat de 5 zile si trebuie sa dau spaga 250 euro in slovenia daca ne opreste politia si 50 euro spaga la intrarea in tara.eu le am spus k nu am banii astia.iar ei mi au spus ca daca nu platesc spaga nu pleaca autocarul si nu pot sa ma ia.dupa 5 min opresc autocarul intr un autogril si ma dau jos cu tot cu bagaj.iar unul dintre ei mi a zis daca am ceva sa ke dau in schimbul amendei la sloveni .adica tel laptop etc.am zis ca nu am bani si nici obiecte de valoare.m au lasat in autogril si au plecat.va rog frumos sa mi spuneti cui trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac in acest caz.cat mai urgent posibil.va multumesc
In opinia mea nu aveti cui sa ii reclamati in afara conducerii firmei pentru ca nu le-ati dat nimic si din pacate nu aveti cum sa probati ce spuneti.
A fost dupa cum se pare ca v-ati dat seama o incercare de a va jumuli de bani. In plus este adevarat ca pot fi probleme daca CI sau pasaportul sunt expirate, nu era exclus sa aveti dificultati la frontiere.
Nu sunteti in apropierea unuia din consulatele Romaniei? Un titlu de calatorie costa 65 euro si il obtineti in aceasi zi.
Urata poveste...