avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat - copil martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat - copil martor

buna ziua ,as dori sa va cer o parere.Am o fetita de 15 ani care intr-o zi a asistat trecand pe strada la o altercatie (o palma si discutii)mentionez ca o cunostea pe fetita care a lovit,acum am fost chemata la scoala sa mi sa spuna ca au primit o adresa in care mi se cere numarul de telefon pentru a se lua legatura cu mine ca parinte.Nemultumirea mea si implicit intrebarea spre dumeavoastra este normal ca in aceea instintare spre scoala sa fie scris ca fetita mea este cercetata inr-un dosar penal de abuz fizic .Mie fara nici cunostinte in drept mi se pare stigator la cer inviinuirile care apar pe acea instiintare mai ales ca e indreptata spre scoala.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez mai ales ca acum ma astept sa-mi trimita acasa sa ma prezint cu fetita.va multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 14:07, 24 Martie 2014
cea mai buna aparare este sa va prezetati si sa lauti la cunostinta ce este in dosar....eventual mergeti cu un av. daca scoala era singurl lor reper despre fata de acolo au cerut informatii suplimentare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutooor! bc02prz bc02prz Buna ziua!acum doi ani (august 2007)am avut o altercatie cu un domn in urma careia l-am lovit cu pumnul!Ieri mi-a venit citatie de la tribunal ca are ... (vezi toată discuția)
Intrebari caz penal User13 User13 Buna ziua ! In urma cu 3 luni am fost implicat intr-o altercatie cu o persoana de sex masculin. (cineva mi-a lovit prietena in urma cu ceva timp si o tot ... (vezi toată discuția)
Dispune un procuror inceperea urmaririi penale, daca mama nu si-a putut obliga copilul sa mearga la tata? gabitamaria gabitamaria Buna seara, in urma unei sentinte judecatoresti, mi-a fost incredintata fetita provizoriu pana la finalizarea procesului pe fond, pe vacanta de vara.Cum ... (vezi toată discuția)