avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vidanjare versus canalizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vidanjare versus canalizare

Buna ziua, am o intrebare. In H.G 1855/2007, norme de aplicare a Legii Asociatiilor de proprietari, scrie ca vidanjarea se plateste la nr. de persoane, iar reparatiile la canalizare se platesc la cota parte indiviza. La noi in bloc s-a infundat canalizarea. Demisolul aproape se inundase. Precizez ca este un bloc vechi, cu demisol, nu cu subsol. Adminstratorul ne-a calculat pretul desfundarii canalizarii la nr. de persoane. Este coret?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:00, 24 Martie 2014
Pai, vidanjarea nu e reparatie, e desfundarea canalizarii.
Deci platiti la numar de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire cheltuiala aferenta desfundarii canalizarii - nr.persoane sau cota % Almaris Almaris In HG 1588/2007 la art.34 se afirma ca sunt cheltuieli pe numar de persoane cheltuielile asociaţiei pentru: apă rece, caldă şi [b]canalizare[/b] iar la ... (vezi toată discuția)
Despre plati desfundare ghena si sau coloane bon32 bon32 Despre desfundat ghenă si/sau coloana scurgere. Odata ce ridicarea gunoiului menajer se face pe numar persoane prezente, si desfundarea ghenei ar trebui ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste vidanjarea? Kinga22 Kinga22 In scara in care locuiesc s-a infundat canalizarea principala.Vecinii dau vina unul pe altul iar pe doamna de la asociatie nu o intereseaza si se pare ca ... (vezi toată discuția)