avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa catre executor
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa catre executor

Buna ziua

Am fost chemati de catre un BEJ pt intocmirea PV de distribuire a sumei. L-am contestat in instanta pt ca sumele au fost corect impartite dar executorul a refuzat eliberarea sumelor. Am castigat in instanta. Sentinta este legalizata maine.
Acum cred ca tb sa formulez o adresa catre BEJ pentru a ne elibera sumele conform sentintei civile. Nu stiu cum sa formulez, ca sa o depun la BEJ-ul implicat.
De asemenea, in cat timp este obligat executorul sa ne elibereze sumele?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Cine si cum plateste ? udreacris udreacris Ce responsabilitati are un B.E.J. intr-un proces de intoarcerea executarii care are ca motiv nerespectarea Sentintei civile privitoare la procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)