avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa auto
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa auto

am o hotarare judecatoreasca din 21.11.2013 iar in data de 5-03-2014 am depus cererea de restituire a taxei auto ,si cei de la finante mi-au spus ca intru in ordonanta de urgenta din 28.02.2014 ,cu privire la plata de 20% pe an a taxei,as dori sa stiu,daca pritr-un executor judecatoresc pot executa silit statul,sau daca mai este necesar sa merg cu statul in trbunal din nou?
Cel mai recent răspuns: tina1990 , utilizator 16:13, 24 Martie 2014
Daca hotararea judecatoreasca pe care o detineti este definitiva si irevocabila, o puteti pune in executar, prin executor judecatoresc, fara alte formalitati necesare. Mult succes!
si cum se procedeaza,ca acum caum cateva minute am vb cu un executor si mi-a spus ca li sa comunica sa numai execute silit ,pana la primirea de alte directive.acum nu stiu ce sa mai inteleg,care este solutia corecta,petru a primi toti bani deodata,daca as da statul in judecata nu stiu daca as avea castig de cauza.
si cum sa procez petru a o pune in executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie strainatate claudia t claudia t in urma procesului castigat, am obtinut hotararea de investire cu formula executorie, insa problema este ca paratul are domiciliul in Franta. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Executare silita chris4 chris4 Buna ziua cum se procedeaza pentru a depune o cerere da executare silita. -unde trebuie trimisa -ce trebuie sa contina cererea -daca se poate trimite prin ... (vezi toată discuția)