avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procent uzura casa de 78 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procent uzura casa de 78 ani

daca un imobil vechi de 78 ani a fost renovat (nu s-a demolat)si inlocuit acoperisul (pus placa beton deasupra) nu i se mai aplica procent de uzura? Daca trebuia sa aplice expertul un procent cam cat ar fi acela?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat daca evaluatorul băncii a evaluat superficial imobilul? ALECS88PL ALECS88PL Buna ziua! Am cumparat prin prima casă un imobil construcție 2013, in acte. Dupa ce m-am mutat am constatat cu stupoare ca de fapt acestei case i-a fost ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza tehnica ContSters301351 ContSters301351 Buna seara! s-a facut o expertiza la o casa renovata recent la care s-a schimbat acoperisul s-a turnat placa beton s-a imbunatatit confortul .tencuit pereti ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Întrebarea mea este legată de un balcon de la etajul ... anaililenache anaililenache Bună ziua! Întrebarea mea este legată de un balcon de la etajul 4 partea superioară de pe acoperiș.Datorită faptului că locatarului îi ploua în ... (vezi toată discuția)