Buna ziua!
Am cumparat prin prima casă un imobil construcție 2013, in acte. Dupa ce m-am mutat am constatat cu stupoare ca de fapt acestei case i-a fost făcută fațada si acoperișul si nu este nicidecum din cărămidă, cu centura de beton, cu stâlpi turnati din beton, cu placa din beton. Ea este de fapt o casa veche din paiantă si cărămidă veche, in 2013 fiind decât placa ta cu polistiren si făcută fațada si acoperișul. Evaluatori băncii bănuiesc că trebuia sa-si dea seama si sa ma anunte de acest fapt, mai ales ca tot de mine a fost platit. Nici macar nu am fost anunțat cand s-a făcut evaluarea desi asa am inteles ca se procedează. Il bănuiesc că a luat șpagă pt aceasta treaba si eu plătesc acum o casa veche pe 30 de ani, cand de fapt trebuia sa fie nouă. Va rog sfatuiti-ma ce e de facut in acest caz, si care ar fi consecințele!
Am o copie a evaluării de la banca însă este neoficială. Am chemat un expert care si-a dat cu parerea si intr-adevar, sunt diferențe chiar si la intabularea casei, mărimea camerelor si a amprentei casei, dar nu a vrut să se bage in treaba asta, intr-adevar, dar de ce? Daca chem alt expert să-mi facă expertiza si ma intreaba motivul, ce sa-i spun?
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi!
Exact....
Nu trebuie sa stie motivul adevarat si o sa obtineti o expertiza autorizata
La expertiza sa-i explicati expertului toate hibele care le-ati descris sa tina cont la evaluare
Reclamatie vecin
sebala
Am o casa in constructie,acum doi ani am facut termosistemul inclusiv pe fatada cu vecinul reclamant,cu acceptul lui verbal.Tot spre fatada spre vecin am facut ... (vezi toată discuția)