In cadrul procesului de partaj judiciar , s-a efectuat o expertiza tenica si de evaluare asupra imobilului . Expertul nu a vrut in ruptul capului sa vada o incapere , practic o extindere facuta de mine prin adaugarea a trei pereti in prelungirea casei , acestia formind o camera . Se vede de la o posta faptul ca ava caera are trei pereti de beton si un perente din paianta , peretele camerei vechi . Practic cred ca am fost prejudiciat material la atribuirea lotului . La vremea rwspectiva am facut obiectiuni la expertiza dar el a tinut-o una si buna . Intrebare : ma pot indrepta impotriva expertului pentru a recupera paguba ?
in masura in care obiectiunile au fost admise de instanta si expertul a raspuns la acestea, chiar daca v-ati indrepta impotriva lui nu ati avea material probator atat timp cat in favoare sa exista deja un raport de exp contesta la care s-a rasp si pe care instanta l -a considerat valid
Nu este in regula !! Suntem pagubiti de catre niste cetateni care habar nu au pe ce lume traiesc , se considera mari experti ...sa le fie rusine !! Acest " expert " este si un fost puscarias . A furat de la stat , a inselat in timpul lucrarilor de reabilitare a Tribunalului Ploiesti , si a primit 12 anui de puscarie ..........niste hoti , ne evalueaza lucrurile prin casa . Asa am ajuns . Asa ne trebuie .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Avocat
Leordeanu
Am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in partajul unui teren .S-a dat dupa recurs decizie definitiva .Observ acum ca pe schita intocmita de expert ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza
blaga
Sunt in proces cu vecinii, am calitatea de parata , s-a efectuat expertiza tehnica- in stabilirea pagubelor pe care le am provocat eu in apartamentul ... (vezi toată discuția)