avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de Munca

Unde poate fi carnetul de munca de la o intreprindere care sa desfintat in 1991?
Incercati la Directia Judeteana a Arhivelor Statului din judetul in care a avut ultimul sediu firma desfiintata.
(Bucuresti),stiti cumva pt.Bucuresti unde sunt aceste arhive?
Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.-in zona Piata Sudului
Despre ce intreprindere este vorba?
Multumesc tuturor celor care prin raspunsurile date mi au fost de mare ajutor!!

Inteprinderea de prezentare si desfacere material sportiv (IDMS) se cumparau automobile si accesorii

Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie ... Bibiana1950 Bibiana1950 Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie de la o firmă desființată? Unde se afla arhiva trust constructii montaj bucuresti? (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat inainte din octombrie 1988 pana in aprilie ... Chiurciu Marilena Chiurciu Marilena Buna ziua , am lucrat din octombrie 1988 pana in aprilie 1994 la fosta Intreprindere Poligrafica 13 decembrie 1918 , arhivele au fost preluate probabil de ... (vezi toată discuția)
Date despre vechile intreprinderi pentru eliberarea unei adeverinte. zamatei zamatei O cunostinta apropiata isi strange actele pentru pensionare, are nevoie de o adeverinta din care sa rezulte ca a lucrat in grupa II-a de munca in perioada ... (vezi toată discuția)