avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vreau sa stiu ce sa fac
Discuție deschisă în Executare silită

Vreau sa stiu ce sa fac

Va rog daca se poate sa primesc si eu un raspuns la ceea ce mi s-a intamplat.Am doua popriri pe salar si firma la care lucrez vireaza 1/2 din salar creditorilor si in acelasi timp si banca la care am contul de salar in acelasi timp mi-a retinut inca 1/3 din diferenta ramasa.Deci din 700 lei luna aceasta am primit de la ghiseu 200 lei.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac sa pot sa-mi recuperez diferenta.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: crystea , utilizator 20:40, 25 Martie 2014
Mergeti la executorul care a infiintat poprirea pe cont, dovediti ca in cont v-a intrat numai salariul si ca pe el aveti deja infiintata poprire de 1/2 si cereti-i sa faca adresa la banca sa nu va mai retina.
Am anuntat si banca dar totusi au retinut banii.Stiu ca unul din executori au luat si ei legatura cu banca si de asemenea si firma la care lucrez a trimis copii la executori si banca.Dar totusi banca mi-a retinut si ea bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire atat pe salar cat si pe restul virat in contul de salariu Tygers Tygers Buna ziua, Am o poprire pe salariu infiintata de un executor judecatoresc, firma imi opreste lunar 1/3 din salariu si restu ii vireaza in contul de salariu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu AdaRadu AdaRadu Am o poprire infiintata de un executor judecatoresc. Problema este ca poprirea a fost trimisa atat la companie, cat si la banca unde am deschis contul si unde ... (vezi toată discuția)