avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

Buna seara,
Am achitat in iulie 2008 taxa de poluare, va rog spuneti-mi daca mai poate fii recuperata?
In cazul prescrierii, de ce nu se i-a in calcul 5 ani de la data cand s-a aflat ca aceasta taxa este ilegala?
As mai avea sanse s-o recuperez?
Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:49, 25 Martie 2014
Merita sa incercati, eu am sentinte favorabile cu taxe platite in 2007, actiuni introduse anul trecut si date in acest an, in care instantele nu au tinut cont de acest termen .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare victoriada victoriada Am platit in 2009 o taxa de poluare ptr a inmatricula o masina. Acum, in 2011, am facut procedura prealabila cu Adm Fin. si mi-au raspuns ca taxa s-a caculat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare auto vinczeelisabeta vinczeelisabeta Am cumparat o masina in iulie anul 2007 pentru care am platit o taxa de inmatriculare 5300 lei.In anul 2008 am depus cerere la finante pentru recuperarea taxei ... (vezi toată discuția)