avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre acuzatii nefondate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre acuzatii nefondate

cum se poate apara un copil major acuzat pe propriul parinte ca i-a furat bani desi nu locuiesc impreuna si se viziteaza foarte rar.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 23:48, 24 Martie 2014
In principal, negand ca a luat bani de la parinte iar in secundar, negand ca parintele ar fi avut bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considerā pārāsire de domiciliu ,dacā...??? Lumianda Lumianda Am probleme de neintelegere si incompatibilitate cu sotul meu.Certurile au devenit prea stresant pentru toti membrii familiei.Avem trei copii,Unul major si doi ... (vezi toată discuția)
Nevinovat ralucaa11 ralucaa11 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problema: Este vorba de verisorul sotului meu: el provine dintr-o familie mai saraca,locuieste ... (vezi toată discuția)
preluare contract de imprumut cu garantie imobiliara VILISOR VILISOR buna ziua sora mea a luat o suma de bani de la un camatar cu contract au avut loc licitatii si la urma a angajat un avocat pentru contestarea licitatiei, ... (vezi toată discuția)