avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre terenul intre case vecine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre terenul intre case vecine

buna ziua ,
am nevoie sa stiu cum se face masuratoarea terenului intre casa mea si cea a vecinului
mentionez ca in extrasul cf am 29,70 m -distanta care duce pina la 20cm de casa vecina ,masuratoare inceputa din colțul casei mele. vecinul are pretentii la 1m din terenul meu .cum sa masuram corect?
Daca nu va intelegeti, formulati o actiune in granituire si in urma consultarii actelor de proprietate si expertizei ce se va efectua in cauza se va stabili de catre instanta granita legal pentru totdeauna , apoi construiti un gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare proprietate pe terasa casei?!? hantzi hantzi Buna ziua, In august 2008 am cumparat o casa cu 460 mp teren. Cand am cumparat casa, vanzatorul ne-a precizat ca terenul din spatele casei este de 2 m latime. ... (vezi toată discuția)
Intrare abuziva AndreeaFr AndreeaFr Buna ziua, am cumparat in urma cu 2 ani un teren pt a ne construii o casa. Am facut proiectul si am luat toate autorizatiile necesare, in momentul cand am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. am cumparat ... Calin bv Calin bv Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. Am cumparat o casa cu credit bancar in 2022( actele au fost verificate de banca, CF si istoric) . ... (vezi toată discuția)