Am facut contestatie la instanta cu privire la o amenda contraventionala la rovinieta , contestatie care mi-a fost respinsa , amenda pe care am si platit-o in 48 de ore dupa ce am facut contestatie , auzind faptul ca nu se pre castiga , deasemenea am facut dovada platii prin posta la CNADNR. Am primit de la Finante titlu executoriu si somatie de plata a amenzii ,desi eu am achitat-o in 48 de ore, ce cale de atac pot sa exercit si ce sanse de reusita am , va rog sa-mi spuneti?
este suficient sa mergeti cu dovada platii la Administratia Fisala si sa le aduceti la cunostinta faptul ca ati achitat amenda deja, in termenul legal.
Am fost la Finante si mi-au spus ca nu au ce sa-mi faca , deoarece ei pun in executare un venit provenit din amenzi si mentioneaza ca documentul prin care s-a evidentiat plata este o hotarare a instantei , si nu pot sa fac decat contestatie la executare , va multumesc
atunci promovati o contestatie la executare, aratand ca nu exista motive temeinice pt executarea dvs silita. si solicitati cheltuieli de judecata in sarcina finantelor.
Abuz finante
viorelv
Am primit prin corespondenta in data de 19.03.2013, procesul verbal Seria. R13, Nr. 0038774/13.03.2013 reprezentand amenda contraventionala pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr
zoica8
Buna seara . Am o problema si as dori sa ma lamureasca cineva.
Indata de18.09.2011. am circulat pe DN 2A fara rovinieta. Am platit amenda chiar in mai ... (vezi toată discuția)