avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Comisie licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Comisie licitatie

Avand in vedere faptul ca legislatia prevede ca persoanele numite prin dispozitia primarului sa faca parte din comisia de evaluare si selectie in cadrul unei proceduri de licitatie publica sa fie din aparatul de specialitate a primarul , va rog sa ma ajutati in gasirea unui raspuns pentru :
-un bibliotecar angajat cu contract de munca care nu are calitate de functionar public poate fi numit in comisia pentru evaluarea ofertelor pentru atribuirea unui contract de complexitate mare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adina1997 , utilizator 13:59, 26 Martie 2014
am sa raspund tot eu.Personalul contractual din cadrul unei primarii nu exercita prerogative de putere publica.Legea 188,art.6

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)
Se poate personalul contractual al regiei autonome sa constituie totusi functionar public? aidu aidu Adica angajatii care infaptuiesc efectiv obiectul de activitate al regiei, de a presta un serviciu de interes public, deci, practic, exercita prerogativele de ... (vezi toată discuția)
Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)