avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala

Stie cineva ce se poate face in situatia unei persoane care a primit o pedeapsa cu caracter administrativ?
Speta suna in felul urmator: x a fost cercetata (in 2013) sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente. S-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de x si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ constand in amenda.
Putem exercita o cale de atac impotriva acestei amenzi penale?
Cel mai recent răspuns: katiusha10 , utilizator 11:35, 26 Martie 2014
Impotriva rezolutiei procurorului se paote formula plangere la primul procuror ,in termen de 20 de zile de la comunicare potrivit disp.art. 339 noul cod .pr.penala
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente geogxg88 geogxg88 In data de 12.08.2012 am fost lovit cu o sticla in cap provocandu-mi leziuni ce au necesitat 7-8 zile ingrijiri medicale. D-nul procuror a analizat dosarul si ... (vezi toată discuția)
Citatie, intimat si petent Teachers Teachers Buna! Am deschis un dosar de UP impotriva unei persoane, solutionat cu NUP, dar cu amenda administrativa si achitarea cheltuielilor de judecata catre mine, iar ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)