avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut recurs

am castigat procesul; Administratia financiara face recurs si castiga; pot face contestatie? am primit sanctiune pentru nedepunerea unei declaratii pe care nici nu trebuia sa o depun- si am probat asta atat in fond cat si in recurs.
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 12:24, 28 Aprilie 2009
Mai aveti la indemana contestatia in anulare si revizuirea , in conditiile in care aceste cai de atac intrunesc conditiile prevazute de lege pentru a fi promovate.
Nu cunosc care este dispozitivul deciziei instantei de recurs.
Dar daca prin recurs s-a judecat din nou frondul cauzei, intradevar mai aveti calea contestatiei in anulare ori a revizuirii, daca sunt intrunte conditiile prevazute in codul de procedura civila
hotararea nu a fost redactata, mi s-a spus sa ma duc dupa 30 de zile; intrebare- contestatia in anulare se depune in 15 zile dupa aceste 30 de zile, sau in 15 zile de ieri, cand a fost pronuntata hotararea- in acest caz nu stiu ce sa contest ca habar n-am motivatia.Recunosc ca m-a lasat masca decizia, cand am probat inclusiv in recurs ca am depus bilantul pe 2008, deci anul fiscal e incheiat fara sa trebuiasca sa depun declaratia in cauza, iar recurenta nu a contestat acest aspect;Ca motiv de recurs ea a invocat ca societatea ar mai fi fost sanctionata anterior cu avertisment pt nedepunerea declaratiilor, fapt care nu e adevarat si nu l-a probat prin niciun fel de inscris , si ca societatea ar mai fi avut nereguli declarative: ex. in 2005 nu a depus decat in luna ianuarie declaratia de salariati- am probat cu inscrisuri ca societatea din februarie 2005 nu a mai avut salariati iar afp a fost instiintata;sau ca in 2007 are depuse declaratii doar trimestrial- am probat ca societatea este microintreprindere cu raportare trimestriala,deci nu avea de ce sa le depuna lunar; plus ca motivele de recurs nu aveau nicio legatura cu cauza; Ca motivatie pentru contestatia in anulare doar sa invoc art. 318 " cand instanta, respingand recursul sau admitandu-l numai in parte, a omis din greseala sa cerceteze vreunul dintre motivele de modificare sau de casare"- dar e subtire rau de tot, in speciat ca instanta a admis in tot recursul.:((
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2009
nitmar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Ultima instanta pentru litigii de munca baltat_alina baltat_alina Am fost concediata, am primit castig de cauza la tribunal dar la recurs am pierdut. Se mai poate face ceva? Recurs in anulare? (vezi toată discuția)
Motive contestatie in anulare TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, De curand am pierdut un proces de granituire in recurs (apel recalificat recurs) si intentionez sa depun contestatie in anulare. Ma bazez in ... (vezi toată discuția)