avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cumparaturi in rate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cumparaturi in rate

buna ziua as avea o intrebare in 25.11.2011 am cumparat o lada frigorifica in rate si inca ceva valoarea ratei fiind 2200 ron am platit pina acum 1250 in doi ani rata era 50 lei pe luna si acuma sint informat ca inca mai am de platit 2500 lei,comisioane,dobinda si nu stiu mai ce asta insemnind ca in loc de 2200 lel platesc 3750 imi puteti explica cum se poate asa ceva si ce pot sa fac am vorbit cu banca respectiva si mi.au zis ca asta e situatia si pe viitor sa platesc mai mult
Cel mai recent răspuns: oltiemoke , utilizator 15:49, 25 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire leasing auto kempes64 kempes64 Am incheiat un contract de leasing pentru o masina care fara TVA costa 9800 EUR si cu TVA 11850 EUR, am platit un avans de ~3750 EUR , iar pe restul sumei ... (vezi toată discuția)
Credit indoielnic ContSters132194 ContSters132194 In data de 14-9-2007 am luat un credit de la [editat] in valoare de 19OO ron . Mentionez ca nu am citit contractul in intregime dar mi s-a spus ca o sa am o ... (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale rugina rugina am contractat un credit de nevoi personale in valuta pe o perioada de 10 ani si pe linga dobinda lunara mai sunt si comisioanele de administrare si risc. am ... (vezi toată discuția)