avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... creditul de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

creditul de nevoi personale

am contractat un credit de nevoi personale in valuta pe o perioada de 10 ani si pe linga dobinda lunara mai sunt si comisioanele de administrare si risc. am intrebat la banca ce inseamna comisionul de risc si mi sa comunicat ca este un comision de siguranta in cazul ca nu ma incadrez in data scadenta a ratei. am platit la timp ratele. am intredat daca acest comision de risc la rambursarea creditului il voi primi inapoi. mi sa zis ca nu. vreau sa stiu de ce nu se inapoiaza acest comision de risc. mai ales ca vreau sa rambursez creditul anticipat unde mai platesc si comision de rambursare anticipata.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:50, 18 Februarie 2010
Sigur ca nu o sa primiti comisionul inapoi. Cred ca este un comision -un fel de plata pentru faptul ca banca isi asuma riscul neplatii creantei de imprumutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comison de risc banca andra68 andra68 Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele. 1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)
Exemple de clauze abuzive in contractele de credit in franci elvetieni Cristina Paisa Cristina Paisa BANCA NR. 1 \\"Tragerile se vor efectua in valuta creditului. Utilizarea sumelor trase se va face in moneda in care imprumutatul este obligat sa efectueze ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)