avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de asistenta juridica

buna ziua. ma intereseaza daca in urma terminarii fazei procesuale de fond, avocatul meu poate executa firma de asigurari pentru recuperarea procentului onorariului de succes inclus in contractul nostru daca eu in prezent ma aflu in faza de apel a procesului. eu nu am facut contractul decat pentru faza de fond. precizez faptul ca in contractul dintr noi 2 nu a fost stipulata expres suma onorariului convenit dar el a taiat chitanta pentru suma de 5000 lei, suma pe care a trecut-o in cererea pentru cheltuielile de judecata, pe contractul meu nu este trecuta aceasta suma ci doar procentul onorariului de succes. el a trecut acea suma pentru a o recupera tot el dupa terminarea procesului. in acestmoment sunt in faza de apel , el nu ma mai reprezinta si vreau sa stiu daca pot face ceva pentru a nu recupera acel procent nemeritat deoarece nu a facut nimic in proces.
Cel mai recent răspuns: luciantec , utilizator 12:55, 31 Martie 2014
nu se incumeta nimeni sa dea un raspuns? precizez ca intrebarea este pusa in numele meu dar speta se refera la o alta persoana cu care ma contrazic si incerc sa primesc lamuriri de la dvs. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de asistenta juridica cu un avocat luciantec luciantec in momentul angajarii avocatului pentru faza de inceput a procesului de fond, am semnat si un alt contract pentru curtea de apel in care a fost stipulat si ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Avocatul trebuie sa emita chitanta in urma "angajamentului" platit de client? Daniela D E Daniela D E Angajamentul se plateste la inceputul procesului si va fi valabil pentru toata perioada procesului? Se emite chitanta pentru plata angajamentului? Cat este ... (vezi toată discuția)