buna ziua. ma intereseaza daca in urma terminarii fazei procesuale de fond, avocatul meu poate executa firma de asigurari pentru recuperarea procentului onorariului de succes inclus in contractul nostru daca eu in prezent ma aflu in faza de apel a procesului. eu nu am facut contractul decat pentru faza de fond. precizez faptul ca in contractul dintr noi 2 nu a fost stipulata expres suma onorariului convenit dar el a taiat chitanta pentru suma de 5000 lei, suma pe care a trecut-o in cererea pentru cheltuielile de judecata, pe contractul meu nu este trecuta aceasta suma ci doar procentul onorariului de succes. el a trecut acea suma pentru a o recupera tot el dupa terminarea procesului. in acestmoment sunt in faza de apel , el nu ma mai reprezinta si vreau sa stiu daca pot face ceva pentru a nu recupera acel procent nemeritat deoarece nu a facut nimic in proces.
nu se incumeta nimeni sa dea un raspuns? precizez ca intrebarea este pusa in numele meu dar speta se refera la o alta persoana cu care ma contrazic si incerc sa primesc lamuriri de la dvs. va multumesc