in momentul angajarii avocatului pentru faza de inceput a procesului de fond, am semnat si un alt contract pentru curtea de apel in care a fost stipulat si onorariul de succes pentru 10 la suta.
avocatul nu mi-a dat contractul si acum incearca sa se eschiveze si sa-mi ascunda faptul ca eu am facut deja un contract pentru curtea de apel, imi dau seama ca motivul il reprezinta suma oferita atunci si procentul pentru onorariul de succes.( in faza inceperii procesului, sortii de reusita imi erau nefavorabili si avocatl a facut contractul pentru apel ca sa fie sigur ca este platit si pentru a doua faza a procesului)
ma intereseaza daca pot rezilia acest contract care exista in actele lui dar pentru care eu nu am documente jusificative, care este calea de urmat si daca avocatul poate aduce adaugiri pe acel contract ce se afla doar la el?
trimiteti notificare printr-un executor ca reziliati contractul.cat timp avocatul si-a incasat onorariul pentru munca prestata nu vor fi probleme.daca s-a terminat deja procesul ( daca e gata faza procesuala a curtii de apel ) atunci e posibil sa nu puteti face nimic...
va multumesc pentru ajutor
procesul a fost amanat pentru angajarea unui avocat deoarece el nu recunoaste existenta contractului de asistenta juridica pentru faza procesuala de la curtea de apel. in acest moment, procesul inca nu a inceput, avocatul nu a inteprins nimic pentru procesul aflat la curtea de apel. cererea pentru apel a fost formulata de catre el in momentul terminarii procesului in faza de fond. precizez faptul ca eu fie nu am primit contractul, fie l-am pierdut si nu pot face dovada platii dar asistentul avocatului mi-a confirmat faptul ca am platit si m-am inteles cu avocatul in provinta procentului, el fiind de fata la semnarea contractului. in momentul semnarii contractului, eram sub tratament medicamentos si ingrijire psihologica deoarece in urma accidentului au survenit unele complicatii de natura emotionala. eu nu doresc restituirea sumei stipulata in contractul ce urmeaza a fi reziliat ci doar anularea lui. contractul nu a fost incheiat cu clauze speciale. va multumesc
atunci e si mai simplu.trimiteti prin executor notificare la avocat si la instanta o adresa simpla prin care instintati judecatorul ca nu mai sunteti reprezentat de avocatul x
Accident auto
ma aflu intr-un proces,in faza de atac,dupa ce s-a emis o sentinta in fond,ca parte vatamata.inculpatul beneficiaza de asigurare auto.inculpatul,in aceasta ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes
amuliu
Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)