in momentul angajarii avocatului pentru faza de inceput a procesului de fond, am semnat si un alt contract pentru curtea de apel in care a fost stipulat si onorariul de succes pentru 10 la suta.
avocatul nu mi-a dat contractul si acum incearca sa se eschiveze si sa-mi ascunda faptul ca eu am facut deja un contract pentru curtea de apel, imi dau seama ca motivul il reprezinta suma oferita atunci si procentul pentru onorariul de succes.( in faza inceperii procesului, sortii de reusita imi erau nefavorabili si avocatl a facut contractul pentru apel ca sa fie sigur ca este platit si pentru a doua faza a procesului)
ma intereseaza daca pot rezilia acest contract care exista in actele lui dar pentru care eu nu am documente jusificative, care este calea de urmat si daca avocatul poate aduce adaugiri pe acel contract ce se afla doar la el?
Accident auto
ma aflu intr-un proces,in faza de atac,dupa ce s-a emis o sentinta in fond,ca parte vatamata.inculpatul beneficiaza de asigurare auto.inculpatul,in aceasta ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes
amuliu
Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)