avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezoluþiune contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezoluþiune contract

buna ziua...in urma cu 10 ani am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu intretinere cu o ruda in tot acest timp am avut grija de dansa si totodata am si martori care sa dovedeasca cele spuse..in urma cu 6 luni aceasta ruda ma dat in judecata pentru ami desface actele si deja sa dat si o sentinta prin care am pierdut si mai trebui sa platesc si 1625 lei cheltuieli de judecata.....ce ma sfatuiti sa fac...si e normal sa se dea o astfel de decizie daca eu miam indeplinit toate conditiile contractului .....va rog sa ma sfatuiti...va multumesc
Cel mai recent răspuns: alin1989 , utilizator 20:55, 7 Aprilie 2014
am si unele chitante dar nu mi s-au cerut.....mi sa spus k acelea imi folosesc cand o dau eu in judecata pentru pretentii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara mama mea mia facut un contract de intretinere cu uzufruct ... adrianadoina@hotmail.it adrianadoina@hotmail.it Buna seara mama mea mia facut un contract de intretinere cu uzufruct viager am intretinuto 23 de ani acum a decedat frati au deschis proces pentru sucesiune ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract intretinere nelush21 nelush21 Am solicitat Instanţei rezolutiunea unui Contract de Intretinere pentru neindeplinire. Am solicitat proba cu inscrisuri, martori. Din doi martori ai mei unul ... (vezi toată discuția)
Achitare cercetasa cercetasa ce sanse am eu in recurs la tribunal sa mi demonstrez nevinovatia daca pe fond s a considerat ca sunt vinovat proces -loviri si alte violente au existat ... (vezi toată discuția)