avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara mama mea mia facut un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara mama mea mia facut un contract de intretinere cu uzufruct ...

Buna seara mama mea mia facut un contract de intretinere cu uzufruct viager am intretinuto 23 de ani acum a decedat frati au deschis proces pentru sucesiune c'è sanse au ieu miam indeplinit toate obligatile fata de mama
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:54, 17 Ianuarie 2024
Nu stați pasivă, pregătiți apărări și probe cu martori prin care să dpvediți judecatorului că mama va lăsat casa sau ce va lăsat prin contract în schimbul întreținerii.
Dacă nu vă descurcați singură angajați un avocat să vă consilieze și apere în fața instanței.
Este indicat sa aveți avocat.
Daca câștigați veți recupera banii dati la avocat.
Detaliile se discuta cu avocatul de caz.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare cumparare -cu clauza de intretinere si uzufruct viager- lucianyyy lucianyyy Buna ziua. As vrea sa aflu si io raspunsul la problema pe care o am. In anul 2012 mama mea mia facut mie si sotiei mele un CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE -cu ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - intretinere parinte - proprietate apartament Mihaella87 Mihaella87 Buna ziua, Mama mea vrea sa semnam actele la notar pentru a-mi lasa apartamentul mie, dupa decesul ei. Mai am un frate, el a primit apartamentul ... (vezi toată discuția)
Donatie sa contract de v/c annes3 annes3 buna ziua - am si eu o rugaminte la dvs cine ma poate ajuta cu un sfat. urmeaza sa ma casatoresc si mama mea vrea sa-mi lase casa sub o forma in care sa nu ... (vezi toată discuția)